Vacature worstenmaker in opleiding

Vacature worstenmaker in opleiding
Heb jij passie voor food & ambacht? Maak dan van je passie je werk bij Cordemeijer, A Tasty Family. Wij zijn op zoek naar een fijne en gedreven collega die de ambacht van onze biologische en gevaarlijk lekkere (droge) worstjes wil leren maken.

Standplaats: Haarlem (Waarderpolder)
Uren: 15 uur per week

Wat ga je doen in deze functie?
Je werkt in teamverband met de familie Cordemeijer aan een zeer gerespecteerd ambacht met zijn oorsprong uit Italië. De hoofdzaak is het maken van gedroogde en verse worst. Dit is een secure zaak, waarbij focus en passie voor eten zeer belangrijk is. Naast onze grote collectie bijzondere smaken, maken wij ook andere producten zoals Nduja en een grote diversiteit aan charcuterie.

Hoe ziet jouw dag eruit?
De ene week maak je ’s morgens zo’n 30 kilo Nduja en werk je in de middag aan onze andere mooie producten. De andere week staat er 3x30 kilo verse worst op de agenda en is het doorpakken geblazen. Allemaal volgens eigen recept. Onze worsten maak je in een keuken waar andere foodondernemers ook koken, er is dus veel gezelligheid.

Wat bieden wij jou?
Je werkt in een groeiende, dynamische en toekomstgerichte organisatie waarbij het ambacht van gedroogde worstjes centraal staat. Niet alleen de familie Cordemeijer zijn jouw collega’s maar de keuken die wij met andere foodondernemers delen ook. Dit leidt tot een inspirerende, leerzame en vooral gezellige werkomgeving. Jouw salaris is marktconform.

Jouw profiel
Ervaring is geen pre. Aan leeftijd en opleiding zijn geen eisen verbonden. Wij zijn vooral op zoek naar iemand die in het team past, gedreven en scherp is en natuurlijk een passie voor food en koken heeft.

Solliciteren
Stuur een e-mail met je CV naar info@cordemeijer.nl en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Ingrediënten met smaak

Het beste van het blije varken

Uit Haarlem & Toscane

Puur van schapenmelk